Kwaliteit en controle

Het leveren van kwaliteit is voor de organisatie ACTIV - schoonmaak BV en ACTIV Bouw BV van groot belang. Bij het aanvaarden van een opdracht komt eerst een van onze projectmanagers langs op de projectlocatie. Hij of zij maakt dan van het te verwachten werk een overzichtelijk schoonmaak/opruimplan. In dit plan worden alle dagelijkse, wekelijks, maandelijkse en periodieke werkzaamheden nauwkeurig omschreven. Dit plan is het uitgangspunt voor onze offerte en geeft u een goed idee van de uitvoering van de werkzaamheden. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast is het schoonmaak/opruimplan een goed middel om de controle te waarborgen. Regelmatig komt een controleur van onze bedrijven langs om te verifiëren of de werkzaamheden daadwerkelijk en op een goede manier zijn uitgevoerd.

Bij kleinere projecten worden de werkzaamheden zo veel mogelijk uitgevoerd door een vaste schoonmaker of een vast team schoonmakers. Door deze opzet leren zij uw bedrijf snel kennen. Dit heeft tot gevolg dat de inhoud van het schoonmaak(opruim) plan goed bekend is en dat de werkzaamheden effectief worden uitgevoerd. Bovendien ontstaat er al snel een prettige band tussen medewerkers op het werkvloer. Dit is voor beiden partijen een zeer plezierige manier van werken.

Voor grotere projecten probeert ACTIV - schoonmaak BV en ACTIV Bouw BV eveneens zoveel mogelijk een vaste groep schoonmakers en bouwopruimers in te zetten. Zij werken onder toezicht van een vaste (meewerkend) voorman die het project door en door kent. De voornaam is bovendien het aanspreekpunt bij vragen of opmerking over het schoonmaakplan & opruimers