Service

ACTIV - schoonmaak BV & ACTIV Bouw BV hechten een groot belang aan een goede prijs -kwaliteitverhouding. De tarieven zijn afhankelijk van het soort project waarvoor u ons wilt inschakelen. Daarom werken we in alle gevallen met een offerte die is afgestemd op uw wensen en behoeften. In de vrijblijvende offerte staat duidelijk welk bedrag u kwijt bent voor een opdracht. En met het schoonmaakplan, dat u in veel gevallen daarbij ook nog eens van ons krijgt, wordt niets aan het toeval overgelaten. ACTIV - schoonmaak BV & ACTIV Bouw BV streven er dan ook naar om een zo transparant mogelijke relatie te hebben met de opdrachtgever. Dat geeft helderheid! En dat is wel zo plezierig.

Heeft u nog vragen over de diensten en producten van ACTIV - schoonmaak BV & ACTIV Bouw BV of wilt u dat een van onze medewerkers bij u langskomt? Wacht niet langer en bel tijdens kantooruren. U kunt ACTIV - schoonmaak BV & ACTIV Bouw BV natuurlijk ook bezoeken op het Internet.

De medewerkers van ACTIV - schoonmaak BV & ACTIV Bouw BV zijn u graag van dienst en staat open voor al uw reactie.

Voor zowel kleine als grote projecten wordt een projectmanager aangesteld. Hij of zij draagt zorg voor correcte uitvoering eindverantwoordelijk voor onze medewerkers en werkzaamheden. Met hem of haar kunt u op ieder gewenst tijdstip telefonisch contact opnemen voor uw vragen en op of aanmerkingen.
De projectmanager komt periodiek uw project bezoeken om desgewenst samen met u een inspectie uit te voren en de kwaliteit van ons werk te evalueren. Wij vertrouwen onze medewerkers natuurlijk volledig, maar oefenen toch regelmatig kwaliteitscontroles uit.