ACTIV Schoonmaak en ACTIV Bouw

ACTIV - Schoonmaak BV & ACTIV- Bouw BV richten namelijk zich met namelijk op  schoonmaak en opruimwerkzaamheden werkzaamheden. Beide bedrijven zijn sinds de oprichting actief met allerlei activiteiten op het gebied van het opruimen en het schoonmaken van zowel nieuwbouwobjecten als bestaande bouwobjecten binnen Nederland.
Ze Zijn vooral gespecialiseerd in reguliere schoonmaakwerkzaamheden van kantoorgebouwen en winkelcentra. Onze dienstverlening is gericht op optimale service en kwaliteit.

ACTIV - Schoonmaak BV & ACTIV- Bouw BV richten niet uitsluitend op de activiteiten in de schoonmaken en opruimen maar heeft ook een ruim aanbod van andere diensten en producten. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Zij hebben een no-nonsense mentaliteit en veel aandacht voor optimale service. Door middel van cursussen en begeleiding op de werkvloer worden de medewerkers op hun vakgebied opgeleid. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de recente ontwikkelingen op hun vakgebied. U kunt dan ook vertrouwen op ervaren, gekwalificeerde en betrouwbare vakspecialisten.
De medewerkers van zowel ACTIV - schoonmaak BV en ACTIV- Bouw BV zijn flexibel en kunnen dan ook trainingen volgen om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen.

Download hier onze flyer